Wie & wat zijn wij?

Wij zijn een bedrijf dat zich al sinds 2011 inzet om voor u als klant gezelligheid te creëren tijdens uw feest of evenement, dit door middel van ons complete aanbod in de entertainment en evenementen wereld. Zo kunt u bij ons terecht voor grotere evenementen, maar ook voor een gezellig feest in huis of in het café, denkt u daarbij aan een bruiloft of bijvoorbeeld een verjaardagsfeest.

Alles op entertainment en evenementen gebied kunnen wij u bieden, van licht & geluid, lasershows, tot springkussens en tenten.
Ook voor het boeken van live artiesten en dj’s bent u bij ons aan het goede adres.

U kunt bij ons aankloppen voor de organisatie van uw feest of evenement. U als klant maakt uw wensen kenbaar en wij zorgen er voor dat deze worden omgezet tot een geslaagd feest of evenement voor beide partijen. Gezelligheid en tevredenheid is wat telt!

Ons bedrijf staat voor kwaliteit, daarom bieden wij u ook uiterst professionele diensten. Dit doen wij tegen zeer scherpe prijzen.
Kijkt u even rustig rond op onze website, wilt u meer informatie neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, en wie weet, zien we elkaar op uw eerst volgende feest.

Met vriendelijke groet,

Eric van der Sommen
Directeur/Eigenaar

Contact met Ons
volg ons op Instagram
Like Ons op Facebook
WhatsApp Ons
Mail Ons
Bel ons